top of page
Utførende arbeid, sveiser, sveis av vda lifting

Om oss

Historie

VDA Lifting – en sertifisert kompetansebedrift innen løfte- og kran industrien​.

Vi holder til på Karmøy, Norge, et sentralt sted i bransjen.

Vår kompetanse har blitt formet av unik erfaring fra arbeid med løft med noen av de største aktørene i bransjen. VDA Lifting er svært engasjert i det digitale landskapet og bruker dette godt i vår daglige virksomhet. Teamet vi har satt sammen kan vise til dokumentert kompetanse innen salg, mekanikk, prosjektledelse, inspeksjoner og prosjektering. Vårt nåværende anlegg omfatter et 400 m2 verksted for mekanisk arbeid, inspeksjoner, produksjon og lagring av løfteutstyr. I tillegg er utearealet ca. 3000 m2, brukt til lagringsformål og utvidelses reserver.

Vi leverer digital dokumentasjon, som gir deg tilgang til dokumentasjonen din hvor som helst, når som helst – på desktop, iOS eller Android-enheter. Vi streber etter å være fremoverlente, effektive og miljøvennlige, ved å kvitte oss med alt det fysiske papirarbeidet. Med våre digitale verktøy og forretningsmetode skal våre kunder ha det mest effektive verktøyet og delta i prosessene som betyr mest.

Våre kjerneverdier er innovasjon, ansvar og engasjement.  VDA lover derfor å levere til høyeste standard, og gjør vårt beste for å dekke kundens behov. VDA ønsker å skape en innovativ arbeidsplass ved å være kreative og ha ett åpent sinn. Vi har alltid fokus på sikkerhet – som er selve grunnlaget for vår virksomhet.

Forskrifter og standarder er ikke en hindring for VDA, det er en integrert del av alt vi gjør.

To mekanikere som samarbeider om å løse en oppgave

Kunder

logo til fjord1
bottom of page