top of page

Standard og eksplosjonssikre brokraner

CRANES-USED-FOR-WASTE.jpg

Automatisk håndtering

Disse kranene er helatomatiserte, allsidige og pålitelige. De har et kompakt og robust design. Disse er designet for avfallsbehandling, aske håndtering og biomasse. Kranen har justerbar hastighet som gjør at man kan optimalisere hastigheten i forhold til vekten. Den spesifikke programvaren muliggjør helautomatisk kontroll av arbeids syklusen for å optimalisere håndteringen. 

Dens eksterne skjerm gir mulighet for å samle inn driftsdata og gir hovedinformasjon om kran status:

- Visualisering
- Kontroll med tastatur, mus eller app
- Meldinger med advarsler og alarmer
- Bevegelser (x-, y- og z-aksen) vises i bevegelse
- Visning av fyllings nivåene
- Driftstime evaluering for alle drev: kran, krabbe, vogn heis
- Intuitivt brukergrensesnitt

KRANENS NØKKELROLLE

Kraner spiller en avgjørende rolle i moderne anlegg, der strenge miljøregler og retningslinjer blir brukt. Derfor er det 

Avgjørende at håndterings enheter alltid fungerer med maksimal effektivitet fra begynnelsen av prosessen til sluttfasen.

Vi utvikler forskjellige prosess konfigurasjoner fra halvautomatiske kraner til helautomatiske kraner som fjernstyres og sikrer samtidige oppgaver for å overholde produksjonsplanene gjennom hele prosessen. Hvis kranene stopper, lammes prosessen, og produksjonen stopper. 
 

TJENESTE

Vi tilbyr vedlikeholdstjenester og reservedeler. Vi bruker mange  verdensomspennende merker som er enkle å finne på markedet. Dette sikrer den raskeste måten å installere reservedeler på når det trengs, og reduserer minimal nedetid på anlegget.

Vårt mål er å garantere de høyeste standarder på sikkerhet og produktivitet. Dette oppnås ved vedlikehold og en god vedlikeholdsplan er viktig. Vi kan lage en vedlikeholdsplan basert på utstyr, bruksområde og driftssyklus.

Vi tilbyr:

–Reservedeler

– Vedlikeholdsprogram

– En fullservice assistanse

– Moderniseringer

–Opplæring

– Haste reparasjoner

Eksplosjonssikre kraner

Stor produksjons erfaring innen Ex-D anti-eksplosjons feltet gjør at vi kan levere til petrokjemiske og/eller svært eksplosive miljøer. ETS engineering er i stand til å forsyne sine maskiner med anti-eksplosive, ikke gnist, økt sikkerhet, lukket, eksternt ventilert, elektriske motorer med brems. Alle apparater overholder de forespurte standardene for installasjon i farlige områder, dvs. områder der det er eksplosivt. ETS travers kraner kan derfor brukes i farmasøytisk, olje, kjemisk, petrokjemisk, engineering, prosessanleggs teknikk og i gruvedrift og offshore maritime sektorer.

ETS er i stand til å levere et produkt som er i samsvar med ATEX-direktivet og som derfor er egnet for bruk i det europeiske markedet og over hele verden. Faktisk er søknadene realisert av ETS for ATEX-klassifiserte planer, både i Italia og resten av verden (Brasil, Russland, Kasakhstan, Sveits, Nigeria, Algerie, Tunisia, Saudi-Arabia, Qatar, De forente arabiske emirater, etc ...) mange. For mer informasjon send en e-post til post@vdalifting.no.

EXPLOSION-PROOF-CRANES-ATEX4.jpg
bottom of page